精華區beta AmuroNamie 關於我們 聯絡資訊
SHOULD I LOVE HIM? 作詞:MICHICO 作曲:T.KURA, MICHICO Should I love him or not? 1 sumu sekaiga 2 daijina monoga And3 ikikataga futariwa chigai sugiru Who do I love the best? Somebody tell me aisuru tsuminiwa aisarenai batsu nante rifujinnano gouinni shikakeru ano yarikata all fed up yurusenakumo ari sousaretakumo ari You got me twisted dokomademo And his mistakes are endless omoito koudouwa shirimetsuretsu umare kawaranai kagiri aizouno shuraba kurikaesuno naraba namaesura sutete deaina oshitai Should, should, should I... Should I love him or not? 1 sumu sekaiga 2 daijina monoga And3 ikikataga futariwa chigai sugiru Who do I love the best? Somebody tell me aisuru tsuminiwa aisarenai batsu nante fujyourinano nande erabaretano God please, gimme a break ukeiretakumo ari nigedashitakumo ari It makes me trippin' dokomademo kono karadaga oboeru Happiness totsuzen kotowarimonai KISU RAINwo katteni koenaide isseiichideno kakugonante he don't know sekaijyuuwo tekini mawasuda nante Should I love him or not? 1 sumu sekaiga 2 daijina monoga And3 ikikataga futariwa chigai sugiru Who do I love the best? Somebody tell me aisuru tsuminiwa aisarenai batsu What if I am not for you? itsukawa kiete yuku I really know soredemo I wanna love him Yeah, I wanna love him Baby why don't we think about it, talk about it, be about it mewosorasazuni Baby why don't we think about it, talk about it, be about it Love, love, love me to Should I love him or not? 1 sumu sekaiga 2 daijina monoga And3 ikikataga futariwa chigai sugiru Who do I love the best? Somebody tell me aisuru tsuminiwa aisarenai batsu Should I love him or not? 1 sumu sekaiga 2 daijina monoga And3 ikikataga futariwa chigai sugiru Who do I love the best? Somebody tell me aisuru tsuminiwa aisarenai batsu -- ˙◢◣˙ 情報員標號:203-203-56-35.cable.dynamic.gig ├┼ 隸屬★單位:中央情報局 (bbs.e-cia.net) ╰┼