精華區beta AmuroNamie 關於我們 聯絡資訊
Look around, what a lovely day There's feelin' we'll have a great day The sky is blue as it can ever be Oh, how the breezy wind relaxes me i tsu mo i jou ni a ga ri da su ten shon wo o sa e ki re na i ma chi ki re na i special day baby let's go driving,driving mo tto driving,driving(oh yeah) volume a ge te (let's go)your favorite music driving,driving kyou ha driving,driving(oh yeah) ta no shi mou fu ta ri free time a te mo na ku ha shi rou ko no highway wo to ba shi te hi ka ru ko no u mi wo ko e ta do ri tsu ku no secret zone i tsu mo i jou ni ha sha i ja wa ta shi wo ya sa shi ku u ke to me te mou ha ji ma tte ru sweet time baby let's go driving,driving mo tto driving,driving(oh yeah) volume a ge te (let's go)your favorite music driving,driving kyou ha driving,driving(oh yeah) da re mo shi ra na i (let's go)secret time baby let's go driving,driving mo tto driving,driving(oh yeah) ta no shi mou fu ta ri no (let's go)special day driving,driving keep going driving,driving(oh yeah) do ko ma de mo i kou let's try baby let's go driving,driving mo tto driving,driving(oh yeah) driving,driving kyou ha driving,driving(oh yeah) baby let's go driving,driving keep going driving,driving(oh yeah) driving,driving mo tto driving,driving(oh yeah) baby let's go kyou ha driving,driving driving,driving(oh yeah) driving,driving keep going driving,driving(oh yeah) driving,driving