精華區beta AmuroNamie 關於我們 聯絡資訊
作者 daine (剛和健才是王道~~~) 看板 AmuroNamie 標題 [日文歌詞]01.Namie's Style 時間 Thu Dec 18 23:35:54 2003 ˙˙˙ ──────────────────────────────────── 01.Namie's Style Wassup?Not much, I'm so good Wassup?All of my ladies, wassup? Wassup?相變わらず いつもの club で hang out (wow) Hey, ma!あとでまた Hey, ma!I'll talk 2 U later Hey, ma!もう行かなきゃ 山積みのビジネス やってられない(no no no) 好きに書けば!? 泣いてる暇は無い(yes yes yes) もっと歌ってたい ずっと遠くに(shoo shoo shoo) 追いつけないくらい Still, I'm #1 (ha ha ha) こんな感じはどう?It's Namie's style!It's Namie's style!It's Namie's style! みんな待っていた?Here is my nu style Here is my nu style Here is my nu style Ch…ch…ch…check,check!!!!!!!! Ooo wee I'll never stop! Ooo wee Boys & Girlz ついて來て Ooo wee 本氣でdanceなりふり構わずに Too hot!I know U like it Too hot!Oh, thank U, baby Too hot!I love y'all 永遠のbeauty queen ちょと違うんじゃない (um um um )Original is the best それでいいんじゃない (rite rite rite)真似しなくても この貫祿(so so so )見てよ!stirike a pose I am #1 こんな感じはどう?It's Namie's style!It's Namie's style!It's Namie's style! みんな待っていた?Here is my nu style Here is my nu style Here is my nu style Ch…ch…ch…check,check!!!!!!!! Ooo N to the izzA. M. I. E That's my name U know, who am I? 呼んでみて 最上級の愛(ジョークを提供する今日も) こんな感じはどう?It's Namie's style!It's Namie's style!It's Namie's style! みんな待っていた?Here is my nu style Here is my nu style Here is my nu style Du tu ru tu ru 今夜もparty Du tu ru tu ru Everybody sing a along! Du tu ru tu ru Say what?Say what?Say what? Shake it, shake it,shake it,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Shake it up Du tu ru tu ru 全開で飛ばして Du tu ru tu ru Bad girl 4 life Du tu ru tu ru Du tu ru tu ru Du tu ru tu ru -- ▌ ▁▌▁ |情報員標號: u248-21.u61-70.giga.net.tw |局中| ▌▃ |隸屬☆單位: 中央情報局 (bbs.e-cia.net) |邑情|