精華區beta Ayu 關於我們 聯絡資訊
Feel the love... You and me... Night 'n' day... Feel the love, feel the love - we can dance all night Feel the love, feel the love - we can dance all night 次 の 曲 が り 角 ま がったら 私 tsu gi no ma ga ri ka ku ma ga ta ra wa ta shi 豬 ㄍㄧ ㄋㄡ 媽 尬 哩 咖 斗 媽 尬 阿 他 拉 哇 搭 西 大 き く 笑 う ん だって 決 め た ん だ o ki ku wa ra u n da te ki me ta n da 歐歐 ㄎㄧ 哭 哇 辣 嗚 搭 ㄊㄟ ㄎㄧ 咩 他 嗯 搭 胸 を 痛 め る 事 と か く じ け そ う に mu ne o i ta me ru ko to to ka ku ji ke so u ni 母 捏 歐 ㄧ 他 咩 嚕 摳 斗 偷 卡 哭 雞 ㄎㄟ 搜 喔 妮 な る 事 も あ る け ど na ru ko to mo a ru ke do 那 魯 摳 斗 哞 阿 魯 ㄎㄟ 斗 高 鳴 る 鼓動 に 従 って み て ta ka na ru ko do ni shi ta ga te mi te 他 踏 那 魯 摳 斗 妮 西 他 嘎 ㄊㄟ 咪 ㄊㄟ どうし て 今 が 1 番 大 事じゃいけない? dou shi te i ma ga i chi ban dai ji ja i ke na i 都 歐 西 ㄊㄟ 一 碼 嘎 ㄧ 七 棒 搭 以 雞 加 ㄧ ㄎㄟ 那 以 Feel the love, feel the love - we can dance all night Feel the love, feel the love - we can dance all night You and me, you and me - we can feel the love tonight You and me, you and me - we can feel the love tonight 「ほ ら ね」だ なん て 言 わ な いけど ho ra ne da na n te i wa na i ke do 齁 辣 捏 搭 那 ㄣ ㄊㄟ ㄧ 哇 那 以 ㄎㄟ 斗 もう そ ろ そ ろ 見 る 目 養 っても い いんじゃない mou so ro so ro mi ru me ya shi na te mo i i n ja na i 哞喔 搜 摟 搜 摟 咪 魯 咩 鴉 西 那 ㄊㄟ 哞 ㄧ 一 ㄣ 加 那 以 な んて よ く 耳 に す る け ど 実 際 na n te yo ku mi mi ni su ru ke do ji sai 那 ㄣ ㄊㄟ 憂 哭 咪 咪 妮 蘇 嚕 ㄎㄟ 斗 雞 賽 以 正 し い 恋 愛 って な に ta da shi i re n a i te na ni 他 搭 西 以 勒 ㄣ 愛 以 貼 那 你 迷 走 し て ない 人 な んている? me i so shi te na i hi to na n te i ru 咩 以 搜 西 貼 那 以 ㄏㄧ 斗 那 ㄣ ㄊㄟ ㄧ 嚕 過去 を落と し 込 む メ モ リーは ま だ ある か ら ka ko o o to shi ko mu me mo ri wa ma da a ru ka ra 咖 摳 歐 歐 偷 西 摳 母 咩 哞 哩 哇 媽 打 阿 魯 咖 拉 Feel the love, feel the love - we can dance all night Feel the love, feel the love - we can dance all night Night 'n' day, night and day - I'll be searchin' for my love Night 'n' day, night and day - I'll be searchin' for my love Feel the love... You and me... Night 'n' day... Feel the love, feel the love - we can dance all night -- ※ 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc) ◆ From: 101.10.35.138
findingyanzi:謝謝你!!!!!太強大了!!!感謝QAQ我會好好練~ 01/11 01:11
noblempress:空耳推XDDD 01/11 01:24
hisayoshi:ka ku=/=咖 斗? 01/11 07:55
alvogue:笑了! 01/11 11:20
sukihare:哈哈三樓抓到一個錯了XD 羅馬錯空耳對也很強XD 01/11 13:23
LIELIELIEMS:ptt大是大好人!!!! 01/13 17:47
ZAFILA:費德勒 費德勒 WE CAN DANCE ALL THE NIGHT 01/15 07:54
PTTOnline:這首歌蠻洗腦的,原本很無感結果最近一直哼唱主歌 01/24 20:00