精華區beta J-PopStation 關於我們 聯絡資訊
+MILLION but -Love 作詞:白井裕紀 新美香 / 作曲:堂本光一 kimamani koiwoshitari moeruyouna Kiss deyowasetari teniiretai monosubete kantanni tenihairuto shinjiteta hitomeatta shunkanni Heart kakimidasarete Your sexy eyes topaazuno kagayakide mitsumeteru No matter what I give ayashiku You screw me up kuruwaseru ainiaisaretai + Million but - Love dounikanarisou Going down down... Tell me what's Love? subetekakete sono kokorowo misetai mou teokurenanoka? I'm a FOOL daiya korogasu yubide tokeruyouna yoruwo todoketai nanikawo ushinattemo mada teniiretainowa soukimisa dakishimeru dakenara nanimo hitsuyou naisa Money & Love? Money or Love? oshiete mayowaseru No matter what I have hageshiku You mess me up madowaseru fuini furikakaru + Million but - Love hitsuyou nanowa Money? No...No... Tell me what's Love? itsunomanika tsuyoku karamitsuita hodokenai kurai You're my Love ainiaisaretai + Million but - Love dounikanarisou Going down down... Tell me what's Love? subetekakete sono kokorowo misetai mou teokurenanoka? I'm a FOOL fuini furikakaru + Million but - Love hitsuyou nanowa Money? No...No... Tell me what's Love? itsunomanika tsuyoku karamitsuita hodokenai kurai You're my Love ainaku - Love --