精華區beta J-PopStation 關於我們 聯絡資訊
Parasite Paradise Lonesome feat.HAMMER (Intro/Bro.Hi) See me ushinau... Diary kareta konya ni samayoi Lost city n naka de Feel me... chika ni nemuru Energy mugen tomade utawarete horobu Technology Tell me... Who touch me gishin Anything mou sude ni Half mechanizm Kill me... Don’t get confused let’s run away from tha pain... erase tha pain (1st verse/Diggy-MO’) kyuuketsuki ga mau Shikyuu uzuita koi ni Doubt Yuuutsu Empty lyrisist tachi Kaeru basho mo nakute mata chigau Kjuu no tsuki dake daite yo Akirakasu ichiya no Promise to Mado no soto kidu keba Mist You’re in a mess And I’m in a mess too Mada furete itaidake ja nai Gotta try to find anotha shine Tha Dream is still alive But I got no pride you know? So, again tonight Hold on...ima ichido Pass word “BLOOD RED” Alright... Nee mou karakawa naide OK... Again tonight (Hook/Shinnosuke/Diggy-MO’) *JUST DREAMED AWAY IN THA SUNSHINE JUST LIKE ALL FADE INTO A SIGH I’M GONNA RUN AWAY FROM REALITY AND I’M GONE A MELLON COLLIC BLUE Taezu Too Many Romantic Dreams Ataete Parasite Paradise Lonesome (2nd verse/HAMMER) utsukushi kumo kanashii jouji subete shouchi shinkyouchi kiri hiraku sono shinkyou ni kisei suru parasite machi wa haiiro dark side daraku suru tenshi no haigo miekakure suru yokubou zetsubou ashita to kibou sura mushisuru EGO “BLOOD RED” kono karada wo shime tsukeru kimi gakureta hyakkai no kiss to hyakkai no uso tokai no doku ni okasare mahi suru (Growth) Gokai mo tokezu kokoro wo kaihi suru. A thoughtfull person douse toki wa heikou... naraba nanno tame no ei dou ... sei sareta nengetsu Mangetsu... kinjirareta toki no hazama bukimi na hodo ni hikari kagayaku katana Nana no tsuki ni saku nirin no hana wa rakuen ni saki hokoru...See you...mata na *Repeat Taezu Too Many Romantic Dreams Ataete Parasite Paradise Lonesome (3rd verse/Bro.Hi/HAMMER/Diggy-MO’) We livin’ in tha lost paradise Aisubeki tomo My beautiful friends... Hey...Where do you going? Daidai no Sunshine mezasu gukou It’s folly... Tha driven’ off tride oshie kou Tha tradition of a blue bird is believed... Dinosaur no idai na kioku It’s scientific dream... It’s infinity acrobat ban ni ten wo mai yagate words ugokasu to atama ni la la...RASUTO DANSU egaku PASSHON FURUUTSU nana no tsuki ni minoru love ensemble Tsuukan suru zattou de urete kieta memory Always ima wo ureu senritsu to Sadness Amefuri shikiru yoru wa mada nemurezu just dreamed away in tha sunshine just like all fade into a sigh i’m gonna run away from reality and i’m gone... *Repeat Taezu Too Many Romantic Dreams Ataete Parasite Paradise Lonesome (Outro/Diggy-MO’) Hun?... What’s tha word I’m... I’m... I’m lookin’ for? Un... “BL...” “BL some...” And it turns to blue some Yo, a person wit a will to learn Gotta be tha one like that Manab ba manabu hodo tooi hikari da yo nee okaa-san... Me no mae sa he No one can tell “Boredom” Nageku mou takusan Taezu Too Many Romantic Dreams Ataete Parasite Paradise Lonesome -- ※ 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc) ◆ From: 218.163.147.241