精華區beta KAT-TUN 關於我們 聯絡資訊
I DON’T MISS U Vocal: Koki Tanaka Lyrics: Axel-G Music: BUI THANH VU・MILTON WAYNE・TUOHEY D DALE Music:Alfred Tuobey,Thanh Bui,Wayne Milton Snap! I was lovin' U deep Snap! A holy time I seek Snap! But U disliked me Snap! (Stop lovin' me lovin' me Stop smilin' me smilin' me) I don't miss U girl I don't miss U baby ( U are not a part of lover) 間違(まちが)ってた恋(こい) Oh Oh ma chi ga tte ta ko i (U wanna dremin' just like lover) 逆(さか)らっても もう Oh Oh sa ga ra tte mo mo u (U know my love end forever) また勝手(かって)なブライド Oh No ma ta ka tte na bu ra i do (U are not a part of lover) No No No... Snap! I was lovin' U deep Snap! A holy time I seek Snap! But U disliked me Snap! (Stop lovin' me lovin' me Stop smilin' me smilin' me) I don't miss U girl I don't miss U baby (Just slow dance slow dance slow dance) U really loved me? あんなに愛(あい)したのに an n na ni a i shi ta no ni (Just slow dance slow dance slow dance) Stop lovein' me stop lovein' me 君(きみ)を信(しん)じた恋(こい) ki mi o shi n ji ta ko i (U are not a part of lover) 間違(まちが)ってた恋(こい) Oh Oh ma chi ga tte ta ko i (U wanna dremin' just like lover) 逆(さか)らっても もう Oh Oh sa ka ra tte mo mo u (U know my love end forever) また勝手(かって)なブライド Oh No ma ta ka tte na bu ra i do (U are not a part of lover) No No No... Snap! I was lovin' U deep Snap! A holy time I seek Snap! But U disliked me Snap! (Stop lovin' me lovin' me Stop smilin' me smilin' me) I don't miss U girl I don't miss U baby *若有誤請告知!謝謝! -- -------------------------------------------------------- ~前方一定有著與淚水同等份量的笑容在等待著你~ 檸檬汁果茶小舖 http://www.wretch.cc/blog/limonadagurl 搞笑 圖文 繪圖 設計 日劇 旅遊 影音 像KAT-TUN一樣自由、不受控制的網誌阿~~^_^|| -- ※ 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc) ◆ From: 114.42.73.148
uknah:超愛這首歌的,感謝檸檬汁~~~~ 09/07 22:13