精華區beta lyrics 關於我們 聯絡資訊
※ 引述《stanato (喔喔喔喔喔走啦)》之銘言: : 找了很久找不到,希望有人可以幫幫忙,謝謝..... yoruno shiji mani hukaku umare souna hutarini samete miru yumewa osanasugite omoini motsuo hikizuruyouuni tadoritsuita hiekitta heyatohieta karada darenimo mienai hutashikana miraiheto doukiwa hujun demo tagaini kokoro yurushi aeta okubyouna senaka oshite kureta soshite hajimete futari himitsuo wakachiatta toki aisuru kibishisaga maiorite donna kotobao iebaiino? Don't wanna hurt you any more Tell me the meaning of your happiness anataga ikite yuku kotono kotaeni nariwa shinai darouka Don't wanna hurt you anymore Tell me the meaning of your happiness uchi akerarenai kokoroni tokiwa tadanagarete inoriwa sorani mukai kokorono aruga mamani tasogareno machide umare sodatsu atarashii inochino sonotega tsukamu mono Don't wanna hurt you any more Tell me the meaning of your happiness uchi akerarenai kokoroni tokiwa tada nagarete tokitoshite dohouni kureru hito gomide hitorikiri arasoino koeni mimiwo husaidewa namidawo koboshita ubawareru bakarino hibino kurashi demo chikara tsuyoku konoyode yuitsu munino anata heto sasageruyo hapinesu aishiteru aishiteru -- ※ 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc) ◆ From: 61.56.156.6
stanato:謝謝 210.85.29.1 04/15