精華區beta lyrics 關於我們 聯絡資訊
※ 引述《o0i9u8y7 (o0i9u8y7)》之銘言: : 如標題..精華區只有日文跟中譯版 : 想求羅馬拼音的版本~~謝謝 ^^ = Silent Jealousy = I'm looking for you Trying to reach your roses Carryied away by the time se i jya ku no kyo u ki ni ka ta me wo tsu bu sa re ta ma ma You've gone away from the stage Leaving no words There's just fake tears left i tsu wa ri no shin jyu de ka sa ta ba ra no ha na ta ba wo sa ka su I'm blind insane in the red of silence Now I've lost your love gen ka ku no a i ka wa re ta a ya tsu ri nin gyo u Get me on my feet Pretend you love me yu bi sa ki ma de shin ku ni so ma ta o re wo mi tsu me te mo u ta e ki re na i ko do ku qo se re na--de kyo zo u no u mi ni na ga shi te yu me ka ra sa me ta chi ma mi re no ten shi wo mu ne ni da i te mo I can not stop Silent Jealousy Don't you leave me alone ka na shi mi ni mi da re te mo do re na i a i wo ka za ru ku ri ka e su ko do ku no na ka ni Tell me true do ko ni i ke ba ku ru shi mi wo a i se ru I still want your love a i wo to me te ku ru i sa ku ki o ku wo ke shi te "I just wanted to stay with you I just wanted to feel your breath of grace I didn't know what to do I couldn't say anything When consciousness returned Everything had been washed away by the tide of time , even you But the scars of memory never fade away I can't stop loving you Stop my tears Stop my loving Kill my memories" You dyed my heart in blood No way to kill my sadness ta chi sa ru ma e ni ko ro shi te kyo u ki no a i ni da ka re ta hi to mi wa na ni mo mi e na i i ma mo I miss you Can't live without you Silent Jealousy yu me ni o chi te da ki shi me ru ki o ku wo Stay in yesterday to ki wo tome te ku ri ka e su ko do ku wo ke shi te Take me back to the memory , to the dream Silent Jealousy Don't you leave me alone ka na shi mi ni mi da re te Kill me , Love -- 不謝 X 不死. -- ※ 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc) ◆ From: 140.122.24.30