精華區beta lyrics 關於我們 聯絡資訊
si pare... si pare atat de sigur dar nu stiu incotro ma duc instinctul meu e cel mai ieftin truc trec prin viata si sunt mandru de trecut si daca e sa pierd tot o iau de la capat LUPT da tu imi zici mie de teorii de parca tu le scrii de parca eu n-as sti ca ne prostesti ca pe copii stii ca ... daca te complici prea mult pierzi timpu\' timpu inseamna bani tine-o simplu ca maine mai pasa ca vine loc de ceva mai bun pe masa halal ... ca ne ceri din casa te uiti de sus si razi o arzi in cognito sunteti toti un apa si un pamant trasi la indigo si lumea nu mai vrea sa stea toti vor sa plece undeva departe da stiu ca vorba nu in general castiga daca muzica instiga eu vreau sa aud un stadion cum striga ooooooooooooo am invatat ca dreptatea mio fac eu ooooooooooooo trec peste tine daca nu am incotro si tu stii la fel ca tine viitotrul meu e in fiecare zi de maine in fiecare zi trag de mine ca un caine sa fac pe dracu in patru sa iau cea mai mare paine si stiu ca poa sa treaca luni poa sa treaca saptamani , ani buni si tot sa nu imi ajung si stiu ca ma invart intro lume de nebuni fata cotiere casca si fara instructiuni si stiu ca sa facut tarziu e ora de culcare dute acasa ca la sapte esti in picoare si stiu ca poa sa scrii o carte despre fiecare dar pentru critici cartile astea nu au valoare si lumea nu mai vrea sa stea toti vor sa plece undeva departe da stiu ca vorba nu in general castiga daca muzica instiga eu vreau sa aud un stadion cum striga si lumea nu mai vrea sa stea toti vor sa plece undeva departe da stiu ca vorba nu in general castiga daca muzica instiga eu vreau sa aud un stadion cum strïga 10.11.2010 --- by ursu Mai multe informatii despre Guess Who gasiti la -- from: http://www.versuri.ro/versuri/egdejl_guess+who+manifest+2010.html -- ※ 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc) ◆ From: 114.32.86.67