精華區beta lyrics 關於我們 聯絡資訊
※ 引述《blueclio (PP)》之銘言: : 前陣子看網路文章,知道這首在歐洲很紅的歌 : 聽了以後, 真是十分地喜歡 : 不過它好像不是英文歌唷 : 不知道有無知道這歌的網友 : 可以提供西文版的歌詞呢 : 謝謝 Google~ Dragostea Din Tei by O-Zone Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haa Alo, Salut, sunt eu, un haiduc, Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea. Alo, alo, sunt eu Picasso, Ti-am dat beep, si sunt voinic, Dar sa stii nu-ti cer nimic. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Te sun, sa-ti spun, ce simt acum, Alo, iubirea mea, sunt eu, fericirea. Alo, alo, sunt iarasi eu, Picasso, Ti-am dat beep, si sunt voinic, Dar sa stii nu-ti cer nimic. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. x4 Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haa Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. -- 多喝水有益身心健康喔~ [but也不要喝太多呦*^^*] -- ※ 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc) ◆ From: 218.171.150.36
blueclio:哇..太感謝了! 謝謝你!! ^^ 218.172.31.246 09/25
> -------------------------------------------------------------------------- < 作者: willkill (蜷伏) 看板: lyrics 標題: Re: dragostea din tei中文 時間: Fri Jun 3 01:44:33 2005 ※ 引述《bumblebee (N￾ ￾N惽￾ﳿﰠNI》之銘言: : 我已經從精華區找到這首歌歌詞了 : 可是看不懂耶 @@ : 有沒有哪裡可以有中文或英文對照阿????? 中文標題應該是[菩提樹下的愛] (如果英文沒錯的話...) 只有英文 Artist:O-Zone [Dragostea din tei] Mai la hi... Mai la ho... Hello, hi It's me, haiduc Please, my love Accept the happiness Hello, hello It's me picasso I just thought I'd ring And i feel strong But, you know, I'm not asking you anything You want to go away, but don't want to take me with you You don't, you don't take me with you You don't, you don't take me with you Your face reminds me of our love under the linden tree I remember your eyes You want to go away, but don't want to take me with you You don't, you don't take me with you You don't, you don't take me with you Your face reminds me of our love under the linden tree I remember your eyes I'm calling to let you know How i feel right now Hello, my dear It's me, your happiness Hello hello, It's me again, picasso I just thought I'd ring And i feel strong But, you know, I'm not asking you anything You want to go away, but don't want to take me with you You don't, you don't take me with you You don't, you don't take me with you Your face reminds me of our love under the linden tree I remember your eyes You want to go away, but don't want to take me with you You don't, you don't take me with you You don't, you don't take me with you Your face reminds me of our love under the linden tree I remember your eyes 註:"haiduc"---> a brave person -- 我覺得直接翻成中文應該會很蠢 所以還是不要吧XD ※ 編輯: willkill 來自: 61.231.32.25 (06/03 01:46)