精華區beta lyrics 關於我們 聯絡資訊
※ 引述《budwe (`O Sole Mio)》之銘言: : 想請問一下這首歌的是哪一國語言? : and 歌詞大慨的意思 : 感謝~! O sole mio 可愛的陽光 E.di Capua曲 譯詞者不詳 Che bel-la co-sa 可 愛 的 陽 光 'na iur-na-ta'e so -le 雨 後 重 現 輝 煌 n'a-ria se-re-na dop 映 照 花 上 水 珠 po'na tem-pe -sta! 粒 粒 閃 金 光 pe' ll'a -ria fre -sca pa -re gia 'na fe -sta 和 暖 的 花 園 充 滿 玫 瑰 香 甜 Che bel-la co-sa 'na iur -na ta'e so-le 在 陽 光 溫 懷 裡 飽 享 著 慰 安 Ma n'a -tu so-le cchiu bel-lo,ohi-ne 但 在 我 心 中 充 滿 希 望 'o so-le mi -o sta-nfron-te a te 只 為 你 眼 中 柔 潤 光 芒 'o so le,'o so -le mi -o sta-nfron-te a te, sta-nfron-te a te! 直 入 我 心 的 深 處 驅 散 一 切 一 切 憂 傷 -- 我遊蕩在記憶深處 尋找殘留下的溫度... -- ※ 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc) ◆ From: 222.157.160.188
sungurl:帕華洛帝最愛的安可曲之一 140.112.220.186 08/12
> -------------------------------------------------------------------------- < 作者: hus () 看板: lyrics 標題: Re: 請問O sole mio的歌詞 時間: Sat Nov 27 23:03:11 2004 ※ 引述《arashikishu (~Con te partito~)》之銘言: : O sole mio - 中文翻譯不知道是不是"我的太陽" : 好像是一首義大利歌曲 : 因為意外聽到這首 覺得很好聽.. : 請問有人有歌詞嗎? : ~非常感謝~ <(_"_)> 1. Che bella cosa na jurnata 'e sole, n'aria serena doppo na tempesta! Pe' ll'aria fresca pare gia' na festa Che bella cosa na jurnata 'e sole. Refrain: Ma n'atu sole cchiu' bello, oi ne'. 'O sole mio sta 'nfronte a te! 'O sole, 'o sole mio sta 'nfronte a te, sta 'nfronte a te! 2. Lucene 'e llastre d''a fenesta toia; 'na lavannara canta e se ne vanta e pe' tramente torce, spanne e canta lucene 'e llastre d'a fenesta toia. Refrain: 3. Quanno fa notte e 'o sole se ne scenne, me vene quase 'na malincunia; sotto 'a fenesta toia restarria quanno fa notte e 'o sole se ne scenne. Refrain: -- ※ 發信站: 批踢踢實業坊(ptt.cc) ◆ From: 140.112.242.30